Cheamă curier

Vrei să efectuezi rapid și simplu o livrare pe teritoriul României? Completează cu atenție formularul de mai jos.
Comanda va fi procesată cât mai curând de reprezentanții PTT Express și va fi trimisă curierului responsabil de zona unde se află adresa ta.

* Pentru expedierile internaționale pe ruta România -> Spania, Italia, Franța și retur, majoritatea livrărilor/preluărilor se fac direct în locațiile PTT Express. Înainte să plasezi o comandă te rugăm să contactezi dep. responsabil de livrări internaționale pentru a verifica aria de acoperire unde livrăm dood-to-door.

Date expeditor

Date destinatar

Date expediere

*Maxim 1000kg

Data si intervalul orar de ridicare:

Observații:
  • Comanda dvs. nu trebuie să depășească greutatea de 1000kg/comandă.
  • Comenzile pentru preluările trimiterilor poștale (plicuri și/sau colete) se pot lansa zilnic, de luni până vineri, în intervalul 09:00-13:00. Preluările trimiterilor poștale se vor face la minimum 2 ore de la primirea comenzilor. Sâmbătă și duminică nu se fac ridicări. In zilele de sărbătoare legală, de asemenea, nu se fac ridicări.
  • Tariful afișat este unul informativ și poate fi modificat după recântărire la sediu sau în cazul în care greutatea volumetrică sau liniară este mai mare decât cea reală.
  • Tarifele pentru expedieri internaționale din Spania, Italia, Franța spre România și retur nu includ taxa de preluare și livrare de la / la domiciliu. Pentru preluarea / livrarea la domiciliu se percepe o taxă suplimentară în funcție de numărul de km, care începe de la 10 euro pentru livrări standard sau cargo și 5 euro pentru plicuri.