Parteneri

Suntem în plină expansiune și vrem să oferim calitate clienților care apelează la serviciile noastre. Astfel că, dorim să ne mărim echipa de colaboratori care să livreze colete la timp și în siguranță, oriunde în țară.

Alătură-te rețelei de parteneri PTT Express și hai să creștem împreună!

Devino subcontractor PTT Express

Ca să devii partener subcontractor PTT Express ai nevoie de un SRL sau PFA activ și o mașină de transport marfă de 3,5 tone.

Crește-ți afacerea în rețeaua PTT Express așa cum îți dorești!

Fii partenerul nostru în realizarea viziunii de a fi printre cei mai importanți jucători de pe piața de curierat intern și internațional.

Te susținem să crești

Te ajutăm să evoluezi și să crești continuu. Alături de noi ai posibilitatea să-ți dezvolți capacitatea de livrare și implicit să-ți mărești veniturile realizate. Suntem alături de tine oricând ai nevoie!

Câștigi pe măsură

Beneficiezi de un venit peste medie, care poate crește în funcție de performanță. Primești bonusuri extra pentru livrările agabaritice. Ai acces în timp real la rezultatele și veniturile tale.

Înveți împreună cu noi

Ne place să ne perfecționăm continuu. Avem o mentalitate de creștere prin învățare. Investim în partenerii noștri oferind: instructaje de lucru, training-uri și suport permanent.

Faci parte din echipă

Succesul nostru se bazează pe o echipă unită, dornică să atingă cele mai îndrăznețe obiective. Apreciem fiecare membru al echipei și ne place să ne sprijinim reciproc.

Intră în rețeaua de parteneri completând formularul de mai jos

"Colaborarea cu PTT Express m-a ajutat să-mi găsesc independeța financiară și să fac ceea ce-mi place, adică să șofez și să lucrez cu oameni. Mulțumesc pentru toată suținerea internă și nu în ultimul rând oamenilor minunați pe care i-am cunoscut până acum."

Vasile Solomonean

"Nu ne-am născut curieri și nici nu există școli pentru această meserie, însă de la echipa PTT Express pot spune că am învățat ca la carte toată meseria de curier. Mai mult, statisfacțiile financiare lunare te motivează să vrei să preiei cât mai multe comenzi. Doar de tine depinde cât câștigi! Cel mai mult îmi place la echipa PTT Express e că ne înțelegem bine cu toții și ne sprijinim reciproc. Recomand cu căldură să intrați în rețeaua de parteneri PTT Express!"

Silviu Frimu
Ultimele noutăți
Ce să ai în vedere în gestionarea livrării-pttexpress.roNoutăți PTT Express
16 ianuarie 2024

Cum să-ți protejezi profitul atunci când livrezi obiecte grele

Vinzi obiecte grele, de dimensiuni mari? Atunci știi cât de complicat poate fi să-ți mulțumești clienții cu o livrare eficientă, dar în același timp să-ți protejezi profitul. Avem o veste…
cum gestionezi livrările în perioada sărbătorilor-pttexpress.roNoutăți PTT Express
27 decembrie 2023

Ghid pentru magazine online: cum gestionezi livrările în perioada sărbătorilor

De îndată ce se încheie campania de Black Friday, magazinele online se pregătesc de o altă perioadă aglomerată: cumpărăturile de Crăciun! Urmează din nou o perioadă în care vânzările accelerează…
Cum gestionezi livrările de Black Friday-pttexpress.roNoutăți PTT Express
13 noiembrie 2023

Cum gestionezi livrările de Black Friday: recomandări pentru magazinele online

Ți-ai pregătit stocurile, ai verificat sistemele IT, ai comunicat volumul estimat de livrări companiei de curierat, iar acum, în sfârșit, a sosit momentul mult așteptat: Black Friday e aici! Oricât…