Parteneri

Suntem în plină expansiune și vrem să oferim calitate clienților care apelează la serviciile noastre. Astfel că, dorim să ne mărim echipa de colaboratori care să livreze colete la timp și în siguranță, oriunde în țară. Locațiile unde avem nevoie imediată de curieri: Arad, Reșița, Brașov, București, Slobozia, Constanța.
Alătură-te rețelei de parteneri PTT Express și hai să să creștem împreună!

Devino subcontractor PTT Express

Ca să devii partener subcontractor PTT Express ai nevoie de un SRL sau PFA activ și o mașină de transport marfă de 3,5 tone.

Crește-ți afacerea în rețeaua PTT Express așa cum îți dorești!

Fii partenerul nostru în realizarea viziunii de a fi printre cei mai importanți jucători de pe piața de curierat intern și internațional.

Te susținem să crești

Te ajutăm să evoluezi și să crești continuu. Alături de noi ai posibilitatea să-ți dezvolți capacitatea de livrare și implicit să-ți mărești veniturile realizate. Suntem alături de tine oricând ai nevoie!

Câștigi pe măsură

Beneficiezi de un venit peste medie, care poate crește în funcție de performanță. Primești bonusuri extra pentru livrările agabaritice. Ai acces în timp real la rezultatele și veniturile tale.

Înveți împreună cu noi

Ne place să ne perfecționăm continuu. Avem o mentalitate de creștere prin învățare. Investim în partenerii noștri oferind: instructaje de lucru, training-uri și suport permanent.

Faci parte din echipă

Succesul nostru se bazează pe o echipă unită, dornică să atingă cele mai îndrăznețe obiective. Apreciem fiecare membru al echipei și ne place să ne sprijinim reciproc.

Intră în rețeaua de parteneri completând formularul de mai jos

"Colaborarea cu PTT Express m-a ajutat să-mi găsesc independeța financiară și să fac ceea ce-mi place, adică să șofez și să lucrez cu oameni. Mulțumesc pentru toată suținerea internă și nu în ultimul rând oamenilor minunați pe care i-am cunoscut până acum."

Vasile Solomonean

"Nu ne-am născut curieri și nici nu există școli pentru această meserie, însă de la echipa PTT Express pot spune că am învățat ca la carte toată meseria de curier. Mai mult, statisfacțiile financiare lunare te motivează să vrei să preiei cât mai multe comenzi. Doar de tine depinde cât câștigi! Cel mai mult îmi place la echipa PTT Express e că ne înțelegem bine cu toții și ne sprijinim reciproc. Recomand cu căldură să intrați în rețeaua de parteneri PTT Express!"

Silviu Frimu
Ultimele noutăți
Noutăți PTT Express
18 iulie 2022

Avizul de însoțire a mărfii: ce trebuie să știi despre acest document și implicațiile sale

Transportarea mărfurilor nu este o misiune deloc ușoară. Această activitate implica asigurarea multor documente și resurse pentru ca întreaga operațiune să se desfășoare optim și legal. Unul dintre documentele care…
Ce-presupune-livrarea-cu-verificare - pttexpress.roNoutăți PTT Express
16 iunie 2022

Ce presupune livrarea cu verificare? Aspecte care contează și fac diferența

De câte ori nu ți s-a întâmplat să primești un pachet în care nu se găseau produsele comandate? Pentru un business la început de drum sau în plin apogeu primirea…
Medicamente livrate prin curier: O alternativă avantajoasă atât pentru distribuitori, cât și pentru cumpărători - pttexpress.roNoutăți PTT Express
12 mai 2022

Medicamente livrate prin curier: O alternativă avantajoasă atât pentru distribuitori, cât și pentru cumpărători

Serviciile de curierat nu au fost niciodată mai indispensabile ca în zilele noastre. Restricțiile și măsurile de precauție impuse de condițiile pandemice au favorizat apariția unor alternative de livrare avantajoase,…