Parteneri

 

Suntem în plină expansiune și vrem să oferim calitate clienților care apelează la serviciile noastre. Astfel că, dorim să ne mărim echipa de colaboratori care să livreze colete la timp și în siguranță, oriunde în țară. Alătură-te rețelei de parteneri PTT Express și hai să să creștem împreună!

 

Devino subcontractor PTT Express

Ca să poți deveni partener subcontractor PTT Express e nevoie să ai un SRL sau PFA activ si o mașină de transport marfă de 3,5 tone cu o capacitate de transport de minumum 1 tonă.

Crește-ți afacerea în rețeaua PTT Express așa cum îți dorești!

Fii partenerul nostru în realizarea viziunii de a fi printre cei mai importanți jucători de pe piața de curierat intern și internațional.

Te susținem să crești

Te ajutăm să evoluezi și să crești continuu. Alături de noi ai posibilitatea să-ți dezvolți capacitatea de livrare și implicit să-ți mărești veniturile realizate. Suntem alături de tine oricând ai nevoie!

Câștigi pe măsură

Beneficiezi de un venit peste medie, care poate crește în funcție de performanță. Primești bonusuri extra pentru livrările agabaritice. Ai acces în timp real la rezultatele și veniturile tale.

Înveți împreună cu noi

Ne place să ne perfecționăm continuu. Avem o mentalitate de creștere prin învățare. Investim în partenerii noștri oferind: instructaje de lucru, training-uri și suport permanent.

Faci parte din echipă

Succesul nostru se bazează pe o echipă unită, dornică să atingă cele mai îndrăznețe obiective. Apreciem fiecare membru al echipei și ne place să ne sprijinim reciproc.

Intră în rețeaua de parteneri completând formularul de mai jos

"Colaborarea cu PTT Express m-a ajutat să-mi găsesc independeța financiară și să fac ceea ce-mi place, adică să șofez și să lucrez cu oameni. Mulțumesc pentru toată suținerea internă și nu în ultimul rând oamenilor minunați pe care i-am cunoscut până acum."

Vasile Solomonean

"Nu ne-am născut curieri și nici nu există școli pentru această meserie, însă de la echipa PTT Express pot spune că am învățat ca la carte toată meseria de curier. Mai mult, statisfacțiile financiare lunare te motivează să vrei să preiei cât mai multe comenzi. Doar de tine depinde cât câștigi! Cel mai mult îmi place la echipa PTT Express e că ne înțelegem bine cu toții și ne sprijinim reciproc. Recomand cu căldură să intrați în rețeaua de parteneri PTT Express!"

Silviu Frimu
Ultimele noutăți
Noutăți PTT Express
17 august 2021

În cât timp ajunge un colet prin curier – care sunt etapele prin care un pachet trece pentru a ajunge la destinatar?

Transportul prin curierat a devenit o ramură vitală a economiei de astăzi, iar din ce în ce mai multe persoane și businessuri apelează la astfel de servicii. Cum fiecare magazin…
Noutăți PTT Express
17 august 2021

Curieratul pentru persoane fizice și firme – activitate indispensabilă a lanțurilor de aprovizionare

Încă din cele mai vechi timpuri ale istoriei civilizațiilor, curierii au jucat un rol important în transmiterea informațiilor, sub forma documentelor sau a mesajelor verbale și a bunurilor de orice…
Noutăți PTT Express
17 august 2021

Produse perisabile – Cât de sigur este transportul acestora prin curier și în ce condiții se poate efectua?

Transportul folosind o firmă de curierat a devenit din ce în ce mai apreciat, atât de persoanele fizice care doresc să trimită colete celor dragi, cât și de firmele și…