Parteneri

Suntem în plină expansiune și vrem să oferim calitate clienților care apelează la serviciile noastre. Astfel că, dorim să ne mărim echipa de colaboratori care să livreze colete la timp și în siguranță, oriunde în țară. Locațiile unde avem nevoie imediată de curieri: Brașov, București, Ploiești, Constanța, Slobozia, Bistrița, Lugoj, Oradea.
Alătură-te rețelei de parteneri PTT Express și hai să să creștem împreună!

Devino subcontractor PTT Express

Ca să devii partener subcontractor PTT Express ai nevoie de un SRL sau PFA activ și o mașină de transport marfă de 3,5 tone.

Crește-ți afacerea în rețeaua PTT Express așa cum îți dorești!

Fii partenerul nostru în realizarea viziunii de a fi printre cei mai importanți jucători de pe piața de curierat intern și internațional.

Te susținem să crești

Te ajutăm să evoluezi și să crești continuu. Alături de noi ai posibilitatea să-ți dezvolți capacitatea de livrare și implicit să-ți mărești veniturile realizate. Suntem alături de tine oricând ai nevoie!

Câștigi pe măsură

Beneficiezi de un venit peste medie, care poate crește în funcție de performanță. Primești bonusuri extra pentru livrările agabaritice. Ai acces în timp real la rezultatele și veniturile tale.

Înveți împreună cu noi

Ne place să ne perfecționăm continuu. Avem o mentalitate de creștere prin învățare. Investim în partenerii noștri oferind: instructaje de lucru, training-uri și suport permanent.

Faci parte din echipă

Succesul nostru se bazează pe o echipă unită, dornică să atingă cele mai îndrăznețe obiective. Apreciem fiecare membru al echipei și ne place să ne sprijinim reciproc.

Intră în rețeaua de parteneri completând formularul de mai jos

"Colaborarea cu PTT Express m-a ajutat să-mi găsesc independeța financiară și să fac ceea ce-mi place, adică să șofez și să lucrez cu oameni. Mulțumesc pentru toată suținerea internă și nu în ultimul rând oamenilor minunați pe care i-am cunoscut până acum."

Vasile Solomonean

"Nu ne-am născut curieri și nici nu există școli pentru această meserie, însă de la echipa PTT Express pot spune că am învățat ca la carte toată meseria de curier. Mai mult, statisfacțiile financiare lunare te motivează să vrei să preiei cât mai multe comenzi. Doar de tine depinde cât câștigi! Cel mai mult îmi place la echipa PTT Express e că ne înțelegem bine cu toții și ne sprijinim reciproc. Recomand cu căldură să intrați în rețeaua de parteneri PTT Express!"

Silviu Frimu
Ultimele noutăți
Noutăți PTT Express
14 noiembrie 2022

Comunicat presă: PTT Express by Filadelfia Group a fuzionat cu memex.

PTT Express by Filadelfia Group a fuzionat recent cu memex, două firme importante de curierat din România. Noua companie se numește „PTT Express” și are ca obiectiv principal de activitate…
Gestiunea firmelor de curierat - Provocări și soluții utile - pttexpress.roNoutăți PTT Express
12 octombrie 2022

Gestiunea firmelor de curierat – Provocări și soluții utile

O activitate economică ce a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare susținută și puternică a fost cea a firmelor de curierat. Dezvoltarea comerțului online a făcut ca din ce în…
Expediere colectată – Ce reprezintă această etapă în procesul de expediere? - pttexpress.roNoutăți PTT Express
12 octombrie 2022

Expediere colectată – Ce reprezintă această etapă în procesul de expediere?

Statusurile comenzilor sunt elemente esențiale care îți oferă informații importante despre stadiul în care se află expedierea coletului pe care l-ai trimis sau pe care trebuie să-l primești. Colectarea expedierii…