Despre companie

PTT Express by Filadelfia Group a fuzionat în 2022 cu memex, sub brandul PTT Express. În spatele noii structuri se află acum Filadelfia Group, Memento Group și Lucian Aldescu, o asociere puternică, având o experiență vastă în piața de curierat, logistică și mobilitate. Fuziunea dintre cele 2 firme de curierat înseamnă o capacitate de investiție mai mare, un sistem IT mai performant și ușor de integrat cu magazinele online, o flotă care numără peste 100 de mașini, dar și o echipă numeroasă de angajați cu o experiență amplă în industrie, care îți stă cu drag la dispoziție.

PTT Express - Partenerul tău pentru o expediere reușită

Povestea a început în 2010 odată cu cei care au avut încredere să-și lase coletele pe mâna noastră și ne-au solicitat ajutorul pentru a trimite colete internațional către cei dragi. După o perioadă de 10 ani, în care serviciul a funcționat cu succes sub denumirea Poșta Tabita Tour și a trecut prin mai multe etape de îmbunătățire a produselor și serviciilor Poșta Tabita Tour a devenit PTT Express by Filadelfia Group. După rebranding, curieratul intern, transportul de marfă paletizată, dar și transportul la domiciliu au fost în centrul activității pe care o desfășuram.


În 2022, PTT Express by Filadelfia Group a fuzionat cu memex
 sub brandul PTT Express și ne propunem să devenim cel mai important jucător din piața de curierat rapid, pe categoria de colete grele, la nivel național și CEE.

Calitatea și eficiența în livrare rămân principalii parametri în baza cărora ne desfășurăm activitatea. Totodată, nu uităm să avem în vedere, umanitatea cu care te întâmpinăm de îndată ce apelezi la serviciile noastre. Știm cât este de important să ne axăm pe dezvoltare continuă pentru a fi cât mai aproape de tine. Îți suntem sprijin de fiecare dată când ai nevoie de un partener de încredere, care să-ți livreze coletele în siguranță, confort și la timp.

Devino client PTT Express

Descoperă o oportunitate nouă de curierat, mai eficientă și accesibilă. Ne dorim să contribuim la creșterea afacerii tale și să devenim partenerul preferat când vine vorba de expedierea coletelor grele.

Vezi detalii

Misiune

Misiunea noii companii, PTT Express, este să oferim clienților noștri o experiență superioară de livrare: siguranță, eficiență, confort, livrare la timp și la ușă, cu 2 curieri. Ne concentrăm activitatea pe oferirea unei game complete de servicii pentru livrarea coletelor grele, îmbunătățind experiența clienților și a destinatarilor finali.

Viziune

Viziunea noastră este să devenim cel mai important jucator din piața de curierat rapid, pe categoria de colete grele, la nivel național și CEE.

Valori

Valorile noastre sunt: excelența, dezvoltarea continuă, integritatea, implicarea și responsabilitatea.

Un parteneriat de încredere

Sentimentul că vă puteți baza pe noi și aveți încredere că lucrurile vor merge strună încă din clipa în care coletele sunt lăsate pe mâna noastră, iar noi reușim să vă îndeplinim dorințele cu succes, ne provoacă să ne dezvoltăm mai mult. Investițiile, în viitorul apropiat, se vor concentra pe deschiderea de noi depozite, introducerea POS-urilor și susținerea unui service-level ridicat al livrării coletelor grele.

Așadar, alege-ne pe noi și îți promitem că vom avea grijă ca expediția ta să ajungă la destinația dorită, la fel ca în momentul în care am preluat-o!

Ultimele noutăți
Cum te poate ajuta o firmă de curierat să economisești timp și bani atunci când livrezi colete grele - pttexpress.roNoutăți PTT Express
13 septembrie 2023

Cum te poate ajuta o firmă de curierat să economisești timp și bani atunci când livrezi colete grele?

Dacă vinzi produse grele, precum obiectele de mobilier, electrocasnice sau diferite echipamente, atunci știi cât de multe provocări îți poate aduce transportul acestora. Comparativ cu livrarea standard, un transport de…
Ghid-pentru-destinatari-pttexpress.roNoutăți PTT Express
17 august 2023

Ghid pentru destinatari: ce poți face tu ca livrarea coletelor să fie una eficientă

Preferi să comanzi online în loc să mergi în magazinele fizice? Nimic nu se compară cu senzația aceea de bucurie când plasezi o nouă comandă! Iar și mai și, este…
Livrarea de colete grele 3 recomandări pentru o livrare eficientă - pttexpress.roNoutăți PTT Express
19 iulie 2023

Livrarea de colete grele: 3 recomandări pentru o livrare eficientă

Ai în portofoliul tău și produse grele, precum electrocasnice sau obiecte de mobilier? Atunci știi câtă atenție trebuie să acorzi livrării lor, dar și alegerii unei companii de curierat potrivită. …