Despre companie

 

PTT Express face parte din Filadelfia Group care este un grup de firme cu capital 100% românesc cu o experiență de peste 22 de ani pe piață. În 2020 a avut o cifră de afaceri de 47 miloane de euro și peste 550 de angajați. Din familia Filadelfia Group fac parte: PTT Express, Filadelfia International Logistics, Tabita Tour, Servoplus, Filadelfia Turism, Ruefa Escape Travel, Direktasig.

PTT EXPRESS - Partenerul tău pentru o expediere reușită!

  • Povestea a început odată cu cei care au avut încredere să-și lase coletele pe mâna noastră și ne-au solicitat ajutorul pentru a trimite colete internațional către cei dragi. După o perioadă de 10 ani, în care serviciul a funcționat cu succes sub denumirea Poșta Tabita Tour și a trecut prin mai multe etape de îmbunătățire a produselor și serviciilor, ne-am dat seama că ar fi timpul să trecem la o nouă abordare.
  • Curieratul intern, transportul de marfă paletizată, dar și transportul la domiciliu sunt acum în centrul activității pe care o desfășurăm pentru că dorim să satisfacem cerințele clienților noștri cât mai bine cu putință. Promisiunile noastre includ disciplină, transparență și autenticitate față de fiecare dintre voi.
  • Calitatea și eficiența în livrare sunt principalii parametri în baza cărora ne desfășurăm activitatea. Totodată, nu uităm să avem în vedere, umanitatea cu care te întâmpinăm de îndată ce apelezi la serviciile noastre. Știm cât este de important să ne axăm pe dezvoltare continuă pentru a fi cât mai aproape de tine. Îți suntem sprijin de fiecare dată când ai nevoie de un partener de încredere, care să-ți livreze coletele optim, rapid și sigur.

Devino client PTT Express

Descoperă o oportunitate nouă de curierat, mai eficientă și accesibilă. Ne dorim să contribuim la creșterea afacerii tale și să devenim partenerul preferat când vine vorba de expedieri reușite.

Vezi detalii

Misiune

Misiunea noastră este să-ți îndeplinim dorințele, iar nouă ne place să facem asta cu multă ardoare. Așadar:

  • vrem să te ajutăm să livrezi bucurii rapid și sigur, în condiții de excelență și de responsabilitate;
  • vrem să fim alături de companiile care urmăresc să-și atingă obiectivele de business, devenindu-le partener strategic în curieratul intern și extern;
  • vrem să dezvoltăm un business sustenabil care să adauge valoare tuturor celor care intră în contact cu noi.

Viziune

Viziunea noastră este să devenim un jucător important pe piața de curierat intern prin excelență operațională, eficiență și servicii de înaltă calitate. De asemenea, ne dorim să fim opțiunea nr. 1 pentru toți românii care vor să expedieze internațional colete celor dragi.

Valori

Valorile noastre sunt: excelența, promptitudinea, eficiența, curajul, dezvoltarea continuă, disciplina, responsabilitatea, transparența, autenticitatea, integritatea, curierul prietenos.

Ce ne face să avem o legătură specială?

Sentimentul că vă puteți baza pe noi și aveți încredere că lucrurile vor merge strună încă din clipa în care coletele sunt lăsate pe mâna noastră, iar noi reușim să vă îndeplinim dorințele cu succes, ne provoacă să ne dezvoltăm mai mult! Doar așa reușim să construim o rețea națională și internațională puternică pentru a fi mai aproape de voi. Suntem calzi, profesioniști și deschiși, atât la nevoile companiilor, cât și la nevoile consumatorilor individuali.

Așadar, alege-ne pe noi și îți promitem că vom avea grijă ca expediția ta să ajungă la destinația dorită, la fel ca în momentul în care am preluat-o!

Istoric Filadelfia Group

1992

Începe povestea Filadelfia Group

Prima cursă pe ruta România – Spania cu un microbuz de 8+1 locuri

1999
2002

Fondarea companiei Tabita Tour

Diversificarea activității prin înființarea diviziei Filadelfia Marfă (în prezent Filadelfia International Logistics)

Înființarea companiei Transpierre S.L.

2006
2008

Fondarea companiei Filadelfia Turism

Înființarea companiei Poșta Tabita Tour, care a devenit ulterior PTT Express by Filadelfia Group

Înființarea firmei DirektAsig, Filadelfia Broker de Asigurare

2010
2011

Punerea bazelor Servoplus, service-ul propriu Filadelfia Group

Achiziționarea Ruefa Escape Travel

2016
2017

Demararea parteneriatului strategic cu Atlassib

Extinderea sediului social cu o nouă clădire

2018
2019

Lansarea noilor autocare Tabita Tour Plus și Premium

Rebranding Poșta Tabita Tour și inaugurarea autogării din Arad – Europa Connect Bus Station

2020
Ultimele noutăți
Noutăți PTT Express
18 iulie 2022

Avizul de însoțire a mărfii: ce trebuie să știi despre acest document și implicațiile sale

Transportarea mărfurilor nu este o misiune deloc ușoară. Această activitate implica asigurarea multor documente și resurse pentru ca întreaga operațiune să se desfășoare optim și legal. Unul dintre documentele care…
Ce-presupune-livrarea-cu-verificare - pttexpress.roNoutăți PTT Express
16 iunie 2022

Ce presupune livrarea cu verificare? Aspecte care contează și fac diferența

De câte ori nu ți s-a întâmplat să primești un pachet în care nu se găseau produsele comandate? Pentru un business la început de drum sau în plin apogeu primirea…
Medicamente livrate prin curier: O alternativă avantajoasă atât pentru distribuitori, cât și pentru cumpărători - pttexpress.roNoutăți PTT Express
12 mai 2022

Medicamente livrate prin curier: O alternativă avantajoasă atât pentru distribuitori, cât și pentru cumpărători

Serviciile de curierat nu au fost niciodată mai indispensabile ca în zilele noastre. Restricțiile și măsurile de precauție impuse de condițiile pandemice au favorizat apariția unor alternative de livrare avantajoase,…