Devino client corporate

Începi un business nou sau pur și simplu vrei să descoperi o oportunitate nouă de curierat, mai eficientă și accesibilă pentru business-ul tău actual?

Ne dorim să contribuim la creșterea afacerii tale și să devenim partenerul tău preferat când vine vorba de expedieri de colete grele. Cu viziunea ta ambițioasă și soluțiile noastre eficiente de curierat punem un zâmbet pe fața fiecărui client.
Solicită o ofertă

Câteva motive pentru care merită să colaborezi cu noi

Un parteneriat sigur și de încredere

PTT Express by Filadelfia Group a fuzionat recent cu memex, sub brandul PTT Express. În spatele noii structuri se află acum Filadelfia Group, Memento Group și Lucian Aldescu, o asociere mai puternică, având o experiență vastă în piața de curierat, logistică și mobilitate. Misiunea noii companii, PTT Express, este să oferim clienților noștri o experiență superioară de livrare: siguranță, eficiență, confort, livrare la timp și la ușă, cu 2 curieri.

Calitate și eficiență în livrare

Fuziunea dintre cele 2 firme de curierat înseamnă o capacitate de investiție mai mare, un sistem IT mai performant și ușor de integrat cu magazinele online, o flotă care numără peste 100 de mașini, dar și o echipă numeroasă de angajați cu o experiență amplă în industrie. Ne concentrăm activitatea pe oferirea unei game complete de servicii pentru livrarea coletelor grele, îmbunătățind experiența clienților și a destinatarilor finali.

Acoperire națională mai bună

Pentru livrări interne îți oferim transport rapid în aproape toate localitățile din România. Acum avem și o acoperire națională mai bună. În prezent, avem depozite în 15+1 reședințe de județ. Astfel, vă putem garanta un timp de tranzit mai bun, o livrare sigură și la timp. În viitorul apropiat ne propunem să avem depozite în toate orașele reședință de județ din țară.

Servicii adaptate nevoilor tale

Suntem specializați în livrarea de colete grele, >31.5kg. O dată cu fuzionarea cu memex, am integrat și coletele ușoare până în 5 kg, și am păstrat și serviciul standard până în 31.5 kg.

Tarife competitive și plan de fidelizare personalizat

Îți oferim tarife competitive și adaptăm oferta comercială, dar și serviciile în funcție de nevoile tale. În plus, cu cât expediezi mai mult poți obține tarife mai reduse și vei avea parte de un plan de fidelizare personalizat.

Plăți flexibile

Vei primi o factură electronică periodică însoțită de un desfășurător cu detaliile expedierilor. Ai posibilitatea să alegi și plata la destinație sau plata la terț.

Gestionare completă a expedierilor prin aplicația web

Prin aplicația WebTrucker pe care ți-o punem la dispoziție poți gestiona toate expedierile într-un singur loc. Poți vedea în timp real o serie de indicatori relevanți pentru tine: performanța de livrare, rata de retur, motivele de nelivrare etc. Vei beneficia de funcționalități ale unei aplicații moderne și ușor de folosit, care îți va optimiza procesul de lucru.

Curier internațional

Echipă dedicată

Echipa PTT Express este formată din oameni pasionați și cu experiență vastă în activitatea de curierat. Pe parcursul colaborării vei avea parte de tot sprijinul nostru atât din punct de vedere comercial, logistic, cât și pentru infrastructura tehnologică pe care ți-o punem la dispoziție.

Contactează-ne pentru o sesiune de consultanță gratuită!

Consultanții PTT Express îți stau la dispoziție cu entuziasm, gata să te ajute cu tot ce ai nevoie.

Ultimele noutăți
Cum te poate ajuta o firmă de curierat să economisești timp și bani atunci când livrezi colete grele - pttexpress.roNoutăți PTT Express
13 septembrie 2023

Cum te poate ajuta o firmă de curierat să economisești timp și bani atunci când livrezi colete grele?

Dacă vinzi produse grele, precum obiectele de mobilier, electrocasnice sau diferite echipamente, atunci știi cât de multe provocări îți poate aduce transportul acestora. Comparativ cu livrarea standard, un transport de…
Ghid-pentru-destinatari-pttexpress.roNoutăți PTT Express
17 august 2023

Ghid pentru destinatari: ce poți face tu ca livrarea coletelor să fie una eficientă

Preferi să comanzi online în loc să mergi în magazinele fizice? Nimic nu se compară cu senzația aceea de bucurie când plasezi o nouă comandă! Iar și mai și, este…
Livrarea de colete grele 3 recomandări pentru o livrare eficientă - pttexpress.roNoutăți PTT Express
19 iulie 2023

Livrarea de colete grele: 3 recomandări pentru o livrare eficientă

Ai în portofoliul tău și produse grele, precum electrocasnice sau obiecte de mobilier? Atunci știi câtă atenție trebuie să acorzi livrării lor, dar și alegerii unei companii de curierat potrivită. …