Devino client corporate

Începi un business nou sau pur și simplu vrei să descoperi o oportunitate nouă de curierat, mai eficientă și accesibilă pentru business-ul tău actual?

Ne dorim să contribuim la creșterea afacerii tale și să devenim partenerul tău preferat când vine vorba de expedieri de colete grele. Cu viziunea ta ambițioasă și soluțiile noastre eficiente de curierat punem un zâmbet pe fața fiecărui client.
Solicită o ofertă

Câteva motive pentru care merită să colaborezi cu noi

Un parteneriat sigur și de încredere

PTT Express by Filadelfia Group a fuzionat recent cu memex, sub brandul PTT Express. În spatele noii structuri se află acum Filadelfia Group, Memento Group și Codrin Andriescu, o asociere mai puternică, având o experiență vastă în piața de curierat, logistică și mobilitate. Misiunea noii companii, PTT Express, este să oferim clienților noștri o experiență superioară de livrare: siguranță, eficiență, confort, livrare la timp și la ușă, cu 2 curieri.

Calitate și eficiență în livrare

Fuziunea dintre cele 2 firme de curierat înseamnă o capacitate de investiție mai mare, un sistem IT mai performant și ușor de integrat cu magazinele online, o flotă care numără peste 100 de mașini, dar și o echipă numeroasă de angajați cu o experiență amplă în industrie. Ne concentrăm activitatea pe oferirea unei game complete de servicii pentru livrarea coletelor grele, îmbunătățind experiența clienților și a destinatarilor finali.

Acoperire națională mai bună

Pentru livrări interne îți oferim transport rapid în aproape toate localitățile din România. Acum avem și o acoperire națională mai bună. În prezent, avem depozite în 15+1 reședințe de județ. Astfel, vă putem garanta un timp de tranzit mai bun, o livrare sigură și la timp. În viitorul apropiat ne propunem să avem depozite în toate orașele reședință de județ din țară.

Servicii adaptate nevoilor tale

Suntem specializați în livrarea de colete grele, >31.5kg. O dată cu fuzionarea cu memex, am integrat și coletele ușoare până în 5 kg, și am păstrat și serviciul standard până în 31.5 kg.

Tarife competitive și plan de fidelizare personalizat

Îți oferim tarife competitive și adaptăm oferta comercială, dar și serviciile în funcție de nevoile tale. În plus, cu cât expediezi mai mult poți obține tarife mai reduse și vei avea parte de un plan de fidelizare personalizat.

Plăți flexibile

Vei primi o factură electronică periodică însoțită de un desfășurător cu detaliile expedierilor. Ai posibilitatea să alegi și plata la destinație sau plata la terț.

Gestionare completă a expedierilor prin aplicația web

Prin aplicația WebTrucker pe care ți-o punem la dispoziție poți gestiona toate expedierile într-un singur loc. Poți vedea în timp real o serie de indicatori relevanți pentru tine: performanța de livrare, rata de retur, motivele de nelivrare etc. Vei beneficia de funcționalități ale unei aplicații moderne și ușor de folosit, care îți va optimiza procesul de lucru.

Curier internațional

Echipă dedicată

Echipa PTT Express este formată din oameni pasionați și cu experiență vastă în activitatea de curierat. Pe parcursul colaborării vei avea parte de tot sprijinul nostru atât din punct de vedere comercial, logistic, cât și pentru infrastructura tehnologică pe care ți-o punem la dispoziție.

Contactează-ne pentru o sesiune de consultanță gratuită!

Consultanții PTT Express îți stau la dispoziție cu entuziasm, gata să te ajute cu tot ce ai nevoie.

Ultimele noutăți
Planificarea și organizarea livrării de mobilă - pttexpress.roNoutăți PTT Express
14 iunie 2024

Livrarea de produse grele: ghid complet pentru producătorii și vânzătorii de mobilă

Vinzi mobilă? Atunci știi cât de dificil poate fi găsirea unui partener potrivit pentru livrare! Obiectele de mobilier sunt produse voluminoase și delicate, care ocupă mult spațiu și care trebuie…
Manipularea și ambalarea coletelor grele - pttexpress.roNoutăți PTT Express
24 mai 2024

Top 5 provocări în transportul de colete grele și cum te ajută PTT Express să le depășești

Livrarea de colete grele este cu siguranță o provocare pentru orice companie. De la echipamente industriale la produse grele de uz casnic, acest tip de expediere implică o strategie, expertiză și…
Livrarea de colete grele - pttexpress.roNoutăți PTT Express
16 aprilie 2024

Livrarea de colete grele: 7 lucruri de care să ții cont pentru un transport eficient

Atunci când vine vorba despre expedierea coletelor grele, trebuie să fii sigur că alegi o companie de curierat care îți oferă eficiența și fiabilitatea pe care le cauți. Indiferent că…