Devino client corporate

Începi un business nou sau pur și simplu vrei să descoperi o oportunitate nouă de curierat, mai eficientă și accesibilă pentru business-ul tău actual?

Ne dorim să contribuim la creșterea afacerii tale și să devenim partenerul tău preferat când vine vorba de expedieri reușite. Cu viziunea ta ambițioasă și soluțiile noastre eficiente de curierat punem un zâmbet pe fața fiecărui client.
Solicită o ofertă

Câteva motive pentru care merită să colaborezi cu noi

Un parteneriat sigur și de încredere

PTT Express face parte din familia Filadelfia Group, unul din cele mai reprezentative grupuri de firme din Nord-Vestul României, cu capital 100% românesc. Filadelfia Group are în componenţa sa 7 companii: PTT Express, Filadelfia International Logistics, Tabita Tour, Servoplus, Filadelfia Turism, Ruefa Escape Travel și DirektAsig. În prezent echipa este formată din peste 550 de oameni talentați, iar în 2020 a realizat o cifră de afaceri de 47 de milioane de euro.

Curieri internațional

Calitate și eficiență în livrare

Folosim experiența noastră de peste 10 ani în curierat internațional pentru ca tu să te bucuri de calitate și eficiență în livrare. Curieratul intern și transportul de marfă paletizată sunt acum focusul nostru principal de dezvoltare, pentru că ne dorim să-ți satisfacem cerințele la cele mai înalte standarde.

Acoperire națională și internațională

Pentru livrări interne îți oferim transport rapid în aproape toate localitățile din România. Pe lângă preluarea/livrarea de la/la domiciliu, poți depune sau ridica coletul tău la/de la una din cele 76 de agenții Tabita Tour din România, Spania sau Italia.

Servicii adaptate nevoilor tale

Indiferent dacă vrei să expediezi național sau internațional, avem opțiuni pentru a răspunde cerințelor specifice afacerii tale. Îți oferim atât servicii de curietat standard, cât și agabaritice.

Tarife competitive și plan de fidelizare personalizat

Îți oferim tarife competitive și adaptăm oferta comercială, dar și serviciile în funcție de nevoile tale. În plus, cu cât expediezi mai mult poți obține tarife mai reduse și vei avea parte de un plan de fidelizare personalizat.

Plăți flexibile

Vei primi o factură electronică periodică însoțită de un desfășurător cu detaliile expedierilor. Ai posibilitatea să alegi și plata la destinație sau plata la terț.

Gestionare completă a expedierilor prin aplicația web

Prin aplicația web de curierat pe care ți-o punem la dispoziție poți gestiona toate expedierile într-un singur loc. Poți vedea statusul expedierii, dovada electronică a livrării, urmărire track & trace, notificări și multe altele. Vei beneficia de funcționalități ale unei aplicații moderne și ușor de folosit, care îți va optimiza procesul de lucru.

Curier internațional

Echipă dedicată

Echipa PTT Express este formată din oameni pasionați și cu experiență vastă în activitatea de curierat. Pe parcursul colaborării vei avea parte de tot sprijinul nostru atât din punct de vedere comercial, logistic, cât și pentru infrastructura tehnologică pe care ți-o punem la dispoziție.

Contactează-ne pentru o sesiune de consultanță gratuită!

Consultanții PPT Express îți stau la dispoziție cu entuziasm, gata să te ajute cu tot ce ai nevoie.

Ultimele noutăți
Noutăți PTT Express
17 august 2021

În cât timp ajunge un colet prin curier – care sunt etapele prin care un pachet trece pentru a ajunge la destinatar?

Transportul prin curierat a devenit o ramură vitală a economiei de astăzi, iar din ce în ce mai multe persoane și businessuri apelează la astfel de servicii. Cum fiecare magazin…
Noutăți PTT Express
17 august 2021

Curieratul pentru persoane fizice și firme – activitate indispensabilă a lanțurilor de aprovizionare

Încă din cele mai vechi timpuri ale istoriei civilizațiilor, curierii au jucat un rol important în transmiterea informațiilor, sub forma documentelor sau a mesajelor verbale și a bunurilor de orice…
Noutăți PTT Express
17 august 2021

Produse perisabile – Cât de sigur este transportul acestora prin curier și în ce condiții se poate efectua?

Transportul folosind o firmă de curierat a devenit din ce în ce mai apreciat, atât de persoanele fizice care doresc să trimită colete celor dragi, cât și de firmele și…