Devino client corporate

Începi un business nou sau pur și simplu vrei să descoperi o oportunitate nouă de curierat, mai eficientă și accesibilă pentru business-ul tău actual?

Ne dorim să contribuim la creșterea afacerii tale și să devenim partenerul tău preferat când vine vorba de expedieri reușite. Cu viziunea ta ambițioasă și soluțiile noastre eficiente de curierat punem un zâmbet pe fața fiecărui client.
Solicită o ofertă

Câteva motive pentru care merită să colaborezi cu noi

Un parteneriat sigur și de încredere

PTT Express face parte din familia Filadelfia Group, unul din cele mai reprezentative grupuri de firme din Nord-Vestul României, cu capital 100% românesc, cu o cifră de afaceri de 47 milioane euro. Filadelfia Group are în componența sa 7 companii: PTT Express, Filadelfia International Logistics, Tabita Tour, Servoplus, Filadelfia Turism, Ruefa Escape Travel și DirektAsig. În prezent echipa este formată din peste 550 de oameni talentați.

Curieri internațional

Calitate și eficiență în livrare

Folosim experiența noastră de peste 20 ani în transportul de marfă și colete pentru ca tu să te bucuri de calitate și eficiență în livrare. Începând cu anul 2020 curieratul rapid intern este focusul principal de dezvoltare al PTT Express, pentru că ne dorim să-ți satisfacem cerințele la cele mai înalte standarde.

Acoperire națională și internațională

Pentru livrări interne îți oferim transport rapid în aproape toate localitățile din România. Pe lângă preluarea/livrarea de la/la locația ta, poți depune sau ridica coletul tău la/de la una din cele 76 de locații PTT Express din România, Spania sau Italia.

Servicii adaptate nevoilor tale

Indiferent că vrei să expediezi colete mai mari sau de alte dimensiuni, avem opțiuni pentru a răspunde cerințelor specifice afacerii tale. Suntem specializați în livrarea de colete de mari dimensiuni, paleți. Iar, pentru coletele de până la 30 kg îți oferim serviciul express standard.

Tarife competitive și plan de fidelizare personalizat

Îți oferim tarife competitive și adaptăm oferta comercială, dar și serviciile în funcție de nevoile tale. În plus, cu cât expediezi mai mult poți obține tarife mai reduse și vei avea parte de un plan de fidelizare personalizat.

Plăți flexibile

Vei primi o factură electronică periodică însoțită de un desfășurător cu detaliile expedierilor. Ai posibilitatea să alegi și plata la destinație sau plata la terț.

Gestionare completă a expedierilor prin aplicația web

Prin aplicația web de curierat pe care ți-o punem la dispoziție poți gestiona toate expedierile într-un singur loc. Poți vedea statusul expedierii, dovada electronică a livrării, urmărire track & trace, notificări și multe altele. Vei beneficia de funcționalități ale unei aplicații moderne și ușor de folosit, care îți va optimiza procesul de lucru.

Curier internațional

Echipă dedicată

Echipa PTT Express este formată din oameni pasionați și cu experiență vastă în activitatea de curierat. Pe parcursul colaborării vei avea parte de tot sprijinul nostru atât din punct de vedere comercial, logistic, cât și pentru infrastructura tehnologică pe care ți-o punem la dispoziție.

Contactează-ne pentru o sesiune de consultanță gratuită!

Consultanții PTT Express îți stau la dispoziție cu entuziasm, gata să te ajute cu tot ce ai nevoie.

Ultimele noutăți
Returul coletelor neridicate – Împrejurări și condiții de expediere - pttexpress.roNoutăți PTT Express
26 august 2022

Returul coletelor neridicate – Împrejurări și condiții de expediere

Firmele care desfășoară activități comerciale în mediul online, dar și persoanele fizice care trebuie să trimită un colet către un anumit destinatar se lovesc, uneori, de situația în care pachetul…
Noutăți PTT Express
18 iulie 2022

Avizul de însoțire a mărfii: ce trebuie să știi despre acest document și implicațiile sale

Transportarea mărfurilor nu este o misiune deloc ușoară. Această activitate implica asigurarea multor documente și resurse pentru ca întreaga operațiune să se desfășoare optim și legal. Unul dintre documentele care…
Returul coletelor neridicate - Împrejurări și condiții de expediere - pttexpress.roNoutăți PTT Express
16 iunie 2022

Ce presupune livrarea cu verificare? Aspecte care contează și fac diferența

De câte ori nu ți s-a întâmplat să primești un pachet în care nu se găseau produsele comandate? Pentru un business la început de drum sau în plin apogeu primirea…