Curier național

Curier România – trimite colete rapid și sigur la prețuri accesibile

Indiferent că deții un magazin online, o companie mică, medie sau mare și ai nevoie să livrezi un colet intern, noi îți suntem sprijin. Cu noi poți trimite colete rapid, sigur și la tarife foarte avantajoase. Avem soluții care să acopere nevoile tale, indiferent de domeniul de activitate, mărimea afacerii, volumul de livrări sau volumul coletelor. Împreună vom găsi soluția potrivită pentru cerințele tale. Serviciile noastre de curierat nu sunt doar despre a livra colete, ci și despre a pune zâmbete pe chipurile clienților tăi, despre a transmite mai departe, bucuriile, emoțiile și gândurile bune.

Curierat în România. Descoperă serviciile PTT Express

Serviciu Standard

Pentru coletele de până la 31.5 kg îți oferim transport rapid și sigur în aproape toate localitățile din România.

Vezi detalii

Serviciu Colete grele

Pentru coletele cu greutate mai mare de 31.5 kg îți punem la dispoziție serviciul express specializat în livrări colete grele.

Vezi detalii
Acoperire

Verifică aria de acoperire PTT Express înainte de a efectua o comandă.

Verifică lista

Servicii curierat România – De ce să expediezi cu PTT Express?

Acoperire națională

Pentru livrări interne îți oferim transport rapid în aproape toate localitățile din România. Avem soluții care să acopere nevoile tale, indiferent de domeniul de activitate, volumul de livrări sau volumul coletelor. 

Servicii de curierat adaptate nevoilor tale

Indiferent dacă vrei să expediezi național sau internațional, avem opțiuni pentru a răspunde cerințelor tale specifice. Poți opta atât pentru servicii de curierat standard, cât și colete grele.

Tarife avantajoase și plan de fidelizare

La noi ai tarife competitive pentru toate serviciile. În plus, cu cât expediezi mai mult poți obține tarife mai reduse și vei avea parte și de un plan de fidelizare personalizat.

Echipă dedicată, alături de tine

Pe parcursul colaborării vei avea parte de tot sprijinul nostru atât din punct de vedere comercial, logistic, cât și pentru infrastructura tehnologică pe care ți-o punem la dispoziție.

Dorești să ne contactezi?

Consultanții PTT Express îți stau la dispoziție cu entuziasm, pregătiți să te ajute cu tot ce ai nevoie!

Contactează-ne

Curier rapid România. Bucură-te de serviciile PTT Express!

Întrebări frecvente

Cum plasez o comandă pentru un curier național?

Poți plasa o comandă online de la secțiunea Cheamă curier sau prin call center apelând numărul +40 263 215 500.

Care este acoperirea pe care o are curierul național?

Livrăm colete în aproape toate localitățile din România. Înainte să plasezi o comandă verifică lista cu aria de acoperire.

Cât durează transportul coletului pentru curierul național?

Termenul estimativ de livrare este de 1 - 3 zile lucrătoare.

Cum se efectuează despăgubirea în cazul pierderii coletului?

În cazul în care coletul tău a fost pierdut este necesar să faci o sesizare la adresa de e-mail office@pttexpress.ro sau telefonic +40 738 994 622. Vezi mai multe detalii în condițiile generale privind furnizarea serviciilor poștale PTT Express.

Ultimele noutăți
Destinatar avizat la adresă - ce înseamnă și în ce situații poate primi o expediere acest status - pttexpress.roNoutăți PTT Express
13 ianuarie 2023

Destinatar avizat la adresă – ce înseamnă și în ce situații poate primi o expediere acest status

Parcursul unui colet de la expeditor la destinatar are mai multe etape, iar firmele de curierat gestionează fiecare pas în parte pentru a optimiza timpul de livrare. În același timp,…
Sistemul RO e-Transport - Aplicabilitate în transportul de mărfuri cu risc fiscal ridicat - pttexpress.roNoutăți PTT Express
13 ianuarie 2023

e-Transport – Aplicabilitate în transportul de mărfuri cu risc fiscal ridicat

Domeniul fiscal din România este într-o perioadă de modernizare, cu scopul de a ușura activitățile diverșilor agenți economici ce au datorii către stat, dar și pentru a micșora evaziunea fiscală…
Ce înseamnă produs resigilat – Caracteristici, avantaje și dezavantaje - pttexpress.roNoutăți PTT Express
13 ianuarie 2023

Ce înseamnă produs resigilat -Caracteristici, avantaje și dezavantaje

Din ce în ce mai mulți clienți optează pentru produse resigilate – această alegere se bazează, de regulă, pe câteva criterii importante. Așadar, pentru a-ți da seama dacă astfel de…