fbpx

Ne dorim să contribuim la creșterea afacerii tale și să devenim partenerul tău preferat când vine vorba de expedieri reușite. Cu viziunea ta ambițioasă și soluțiile noastre eficiente de curierat punem un zâmbet pe fața fiecărui client.

Iată mai jos câteva motive pentru care merită să colaborezi cu noi:

★ UN PARTENERIAT SIGUR ȘI DE LUNGĂ DURATĂ

PTT Express face parte din familia Filadelfia Group, unul din cele mai reprezentative grupuri de firme din Nord-Vestul României, cu capital 100% românesc. În prezent echipa este formată din peste 550 de oameni talentați, iar în 2020 am realizat o cifră de afaceri de 47 de milioane de euro.

★ CALITATE ȘI EFICIENȚĂ ÎN LIVRARE

Folosim experiența noastră de peste 10 ani în curierat internațional pentru ca tu să te bucuri de calitate și eficiență în livrare. Curieratul intern și transportul de marfă paletizată sunt acum focusul nostru principal de dezvoltare, pentru că ne dorim să-ți satisfacem cerințele la cele mai înalte standarde.

★ ACOPERIRE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ

Pentru livrări interne îți oferim transport rapid în aproape toate localitățile din România.

Livrările internaționale de colete le efectuăm pe ruta: România – Spania – Italia – Franța și retur.  Iar pentru transportul de mărfuri generale, cu camioane, acoperim toate țările din Europa.
Pe lângă preluarea/livrarea de la/la domiciliu, poți depune sau ridica coletul tău la/de la una din cele 70 de agenții Tabita Tour din România, Spania sau Italia.

★ SERVICII ADAPTATE NEVOILOR TALE

Indiferent dacă vrei să expediezi național sau internațional, avem opțiuni pentru a răspunde cerințelor specifice afacerii tale. Îți oferim atât servicii de curierat standard, cât și agabaritice.

★ TARIFE COMPETITIVE ȘI PLAN DE FIDELIZARE PERSONALIZAT

Îți oferim tarife competitive și adaptăm oferta comercială, dar și serviciile în funcție de nevoile tale. În plus, cu cât expediezi mai mult poți obține tarife mai reduse și vei avea parte de un plan de fidelizare personalizat. 

PLĂȚI FLEXIBILE

Vei primi o factură electronică periodică însoțită de un desfășurător cu detaliile expedierilor. Ai posibilitatea să alegi și plata la destinație sau plata la terț.

GESTIONARE COMPLETĂ A EXPEDIERILOR PRIN APLICAȚIA WEB

Prin aplicația web de curierat pe care ți-o punem la dispoziție poți gestiona toate expedierile într-un singur loc. Poți vedea statusul expedierii, dovada electronică a livrării, urmărire track & trace, notificări și multe altele. Vei beneficia de funcționalități ale unei aplicații moderne și ușor de folosit, care îți va optimiza procesul de lucru. 

ECHIPĂ DEDICATĂ
Echipa PTT Express este formată din oameni tineri, pasionați și cu experiență vastă în activitatea de curierat. Pe parcursul colaborării vei avea parte de tot sprijinul nostru atât din punct de vedere comercial, logistic, cât și pentru infrastructura tehnologică pe care ți-o punem la dispoziție.

  • Suport comercial dedicat;
  • Suport tehnic și operațional;
  • Personal calificat și motivat;
  • Departament de relații cu clienții atât telefonic (Call Center), cât și online (chat website și Facebook)

★ DOUĂ ÎNCERCĂRI DE LIVRARE GRATUITE

Dacă destinatarul nu a fost găsit din prima, îți oferim gratuit o a doua încercare de livrare. În urma celor două încercări de livrare dacă coletul nu este predat destinatarului, acesta va fi păstrat în depozitul PTT Express timp de 5 zile calendaristice de la data ultimei avizări, perioada în care se pot stabili cu expeditorul și/sau destinatarul, detaliile ultimei încercări de livrare.

★ EXPEDIERI MULTIPLE

Îți oferim posibilitatea să trimiți un număr mai mare de colete către același destinatar la tarife avantajoase.

ALTE BENEFICII

  • Fără index de combustibil;
  • Timp rapid de livrare 1- 2 zile lucrătoare;
  • Prioritate la colectare și livrare în perioadele aglomerate.

Începi un business nou sau pur și simplu vrei să descoperi o oportunitate nouă de curierat, mai eficientă și accesibilă pentru business-ul tău actual? Consultanții PPT Express îți stau la dispoziție cu entuziasm, gata să te ajute cu tot ce ai nevoie. Contactează-ne pentru o sesiune de consultanță gratuită!

Data publicării articolului aprilie 8, 2021 6:40 am, data updatării acestuia iunie 3, 2021 10:27 am
Categoria din care face parte articolul: Noutăți PTT Express