fbpx

Cu entuziasm și multă bucurie alături de voi… acesta a fost primul pas.

Povestea a început odată cu cei care au avut încredere să-și lase coletele pe mâna noastră și ne-au solicitat ajutorul pentru a putea trimite coletele către cei dragi, încă de dinainte să existe un serviciu destinat acestei activități. Știam cât de important este pentru clienții care ne cereau ajutorul, ca pachetele trimise prin intermediul nostru, să ajungă cu bine la destinație.

Apoi am vrut să devenim, oficial, părtași la entuziasmul de pe chipul tău și al celor dragi ție… al doilea pas.

Ne-am gândit că un serviciu de expedieri colete ar putea fi soluția pentru cererile clienților noștri, iar după o perioadă de 10 ani, în care serviciul a funcționat cu succes sub denumirea Poșta Tabita Tour și a trecut prin mai multe etape de îmbunătățire a produselor și serviciilor, ne-am dat seama că ar fi timpul să trecem la o nouă abordare. Promisiunile noastre includ disciplină, transparență și autenticitate față de fiecare dintre voi. Dezvoltarea și abordarea de piețe noi pe plan național vor merge mână în mână, tocmai pentru a vă întâmpina cerințele într-un mod cât mai autentic și profesionist.

PTT EXPRESS… din dragoste și respect pentru clienții noștri.

Serviciile noastre de curierat nu sunt doar despre a livra colete, ci și despre a pune zâmbete pe chipurile celor dragi ție, despre a transmite mai departe, bucuriile, emoțiile și gândurile bune. Astfel, am mărit numărul de depozite și am optimizat rutele existente pentru ca tu să te bucuri de livrări și preluări mai rapide. Curieratul național, transportul de marfă paletizată, dar și transportul la domiciliu reprezintă un punct de interes pentru noi deoarece ne dorim să ne satisfacem cerințele clienților noștri cât mai bine cu putință.

Noul logo, reprezentat de o acvilă albă, pe un fundal portocaliu, simbolizează libertate, vizibilitate, agilitate și forță în mișcare. Pasărea este un simbol imperial, fiind considerată o întruchipare a frumuseții și puterii. Toate aceste caracteristici se regăsesc în conceptele cu care operăm. Culoarea aleasă, portocaliul, nu face decât să întărească ideea de libertate și plusează cu o notă pozitivă, prietenoasă și de încredere, cu alte cuvinte, trăsăturile curierului ideal, dar cald și uman, care să-ți fie aproape.

Ceea ce a urmat a venit de la sine…

Calitatea și eficiența în livrare sunt principalii parametri în baza cărora ne desfășurăm activitatea. Totodată, nu uităm să avem în vedere, umanitatea cu care te întâmpinăm de îndată ce apelezi la serviciile noastre. Știm cât este de important să ne axăm pe dezvoltare continuă pentru a fi cât mai aproape de voi. Îți suntem sprijin de fiecare dată când tot ce-ți dorești este să-ți duci “povestea” mai aproape de cei dragi, oricât de încăpătoare ar fi ea… sau când ai nevoie de un partener de încredere, care să-ți livreze coletele optim, rapid și sigur. Curierii noștri nu-ți sunt doar un ajutor, ci și un prieten de nădejde.

Misiunea noastră este să-ți îndeplinim dorințele, iar nouă ne place să facem asta cu multă ardoare.Așadar:

  • vrem să te ajutăm să livrezi bucurii către cei dragi, rapid și sigur, în condiții de excelență și de responsabilitate;
  • vrem să fim alături de companiile care urmăresc să-și atingă obiectivele de business, devenindu-le partener strategic în curieratul intern și extern;
  • vrem să dezvoltăm un business sustenabil care să adauge valoare tuturor celor care intră în contact cu noi.

Ce ne face să avem o legătură specială?

Sentimentul că vă puteți baza pe noi și aveți încredere că lucrurile vor merge strună încă din clipa în care coletele sunt lăsate pe mâna noastră, iar noi reușim să vă îndeplinim dorințele cu succes, ne provoacă să ne dezvoltăm mai mult! Doar așa reușim să construim o rețea națională și internațională puternică pentru a fi mai aproape de voi. Suntem calzi, profesioniști și deschiși, atât la nevoile consumatorilor individuali, cât și la nevoile companiilor.

Așadar, du-ți povestea mai departe! Alege-ne pe noi și îți promitem că vom avea grijă ca bucuria ta să ajungă la destinația dorită, la fel ca în momentul în care am preluat-o!

Data publicării articolului aprilie 9, 2021 8:19 am, data updatării acestuia mai 6, 2021 9:03 am
Categoria din care face parte articolul: Noutăți PTT Express