fbpx

Dacă vinzi produse grele, precum obiectele de mobilier, electrocasnice sau diferite echipamente, atunci știi cât de multe provocări îți poate aduce transportul acestora. Comparativ cu livrarea standard, un transport de colete grele implică riscuri și resurse suplimentare.

De la ambalarea corespunzătoare a produselor, transportul acestora în condiții de siguranță și până când acestea ajung la destinatarii finali, tot acest proces poate fi mult simplificat și eficientizat atunci când ai partenerul potrivit de livrare. Iar, toată această eficientizare se va traduce în costuri mult mai mici pentru tine, costuri pe care le poți investi mai departe în afacerea ta.

Află în cele ce urmează cum te ajută concret o firmă de curierat să economisești timp și bani atunci când livrezi produse grele, de peste 31,5 kg!

Transport mai eficient

Din depozitul tău și până la adresa destinatarului se pot întâmpla multe. Avantajul colaborării cu o firmă de curierat specializată în livrarea de colete grele este că aceasta dispune de toate resursele necesare și experiența pentru a face acest proces eficient și rapid. 

Are o flotă auto adecvată, care să poată transporta colete voluminoase, echipamente potrivite și personal specializat, pentru ca livrarea să decurgă fără probleme, iar produsele tale să ajungă în siguranță la destinatari.

Economisirea timpului

Itinerariile potrivite, traseele, gestionarea personalului și a tuturor proceselor implicate în livrare – cât timp crezi că ți-ar consuma toate aceste activități? O firmă de curierat îți poate pune la îndemână soluții care să-ți simplifice mult gestionarea livrării.

La PTT Express ai la îndemână soluții software personalizate care te ajută să-ți optimizezi procesul de gestionare a livrărilor, principalele extensii pentru eCommerce, dar și integrare prin API, dacă vrei să gestionezi procesul de livrare din aplicația proprie. Poți să emiți AWB-uri, să urmărești statusul livrărilor sau să gestionezi retururile, totul dintr-un singur loc. 

Toate acestea îți salvează timp pe care îl poți aloca mai degrabă dezvoltării afacerii tale. 

Reducerea costurilor

Cât te-ar costa flota auto necesară să-ți transporți coletele? Dar salariile angajaților responsabili cu transportul? Dacă una dintre mașini se defectează, cum procedezi?

De la achiziționarea unui autovehicul adecvat, până la costurile pentru combustibil și întreținere, cheltuielile pot crește considerabil și cel mai probabil nu vor putea fi justificate. În schimb, o companie de curierat reprezintă o soluție mult mai economică. O companie de curierat specializată îți oferă tarife competitive pentru toate serviciile, iar cu cât expediezi mai mult, poți obține tarife mai reduse și poți avea parte de un plan tarifar personalizat. 

Pe lângă prețurile personalizate, o companie de curierat știe să planifice traseele și să gestioneze transportul produselor, astfel încât cheltuielile implicate de transport să fie mult eficientizate.

Acces la echipamente specializate

Pentru coletele de peste 31,5 kilograme sau voluminoase, companiile de curierat dispun de echipamente specializate pentru manipularea acestora. Au la dispoziție echipamente de ridicare, sisteme de ambalare speciale, cât și vehicule adecvate, resurse care te ajută să eviți eventualele accidente sau stricăciuni și implicit, să salvezi timp și bani pe termen lung. Iar clienții vor fi și ei mult mai mulțumiți.

Acoperire teritorială mai mare

Vrei să-ți extinzi afacerea și să livrezi și în alte orașe? Prin transportul propriu poate fi destul de dificil, pentru că ar implica alte costuri și riscuri. Atunci când cauți o companie de transport pentru colete grele, verifică acoperirea teritorială. O acoperire teritorială mare și experiență în genul acesta de livrări te ajută să-ți extinzi afacerea mai ușor și te asigură că ajungi la clienții tăi de peste tot din țară. 

Gândește-te cât efort ar implica achiziționarea unei noi flote auto, a personalului necesar și a tuturor celorlalte resurse necesare pentru transportul coletelor grele. Mai bine concentrează-te pe creșterea afacerii, iar de transport se ocupă PTT Express. Primești soluții eficiente, servicii specializate și tarife competitive care să te ajute să gestionezi eficient livrările coletelor grele. 

Încă nu ai găsit partenerul potrivit de livrare? Contactează-ne la 0720 800 353 și hai să găsim soluțiile potrivite pentru tine!

Data publicării articolului septembrie 13, 2023 3:49 pm, data updatării acestuia septembrie 15, 2023 12:42 pm
Categoria din care face parte articolul: Noutăți PTT Express