fbpx

„Muzica trebuie să pornească din inimă și să se adreseze inimii.” George Enescu

Întrucât se încheie o luptă aprigă împotriva virusului COVID-19, Asociația New Hope Music dorește să mulțumească tuturor cadrelor medicale pentru dăruire, sacrificiu și efortul de nedescris de care au dat dovadă.

New Hope este un concept unic în lume.

Cei mai buni tineri muzicieni români îi vor acompania pe Octavian Lup și Alexandru Tomescu într-o călătorie muzicală, plină de emoție și speranță.  New Hope are scopul să aducă, prin muzică, bucurie în sufletele oamenilor suferinzi și celor care le sunt alături. Unicitatea proiectului constă în realizarea unor serii de concerte în spitalele din România, în semn de recunoștință și apreciere pentru cadrele medicale care au stat în ultimul an în linia întâi, luptând împotriva virusului COVID-19. Entuziasmul și altruismul, care ar trebui să caracterizeze orice artist veritabil, vor determina muzicienii din proiectul “New Hope” ca spusele lui Enescu să prindă viață.

„Suntem bucuroși și onorați să fim parteneri într-un astfel de proiect nobil, inițiat de Asociația NEW HOPE.

PTT Express by Filadelfia Group s-a alăturat acestui demers, care este unic în lume, datorită valorilor pe care le promovează și reprezintă: sentimentul profund de mulțumire față de cei care au dat dovadă de responsabilitate socială în această perioadă grea, optimism în vremuri mai bune și nu în ultimul rând talent și profesionalism.

Acestea sunt și valorile noastre, pe care ni le asumăm în activitatea zilnică.”

Ioan Sighiartău, director general Filadelfia Group

În 16 iunie ’21, de la 13:00, a avut loc în curtea spitalului „Matei Balș” din București primul eveniment organizat în capitală de Asociația New Hope Music.

În acest sens, alături de Paula Seling, Orchestra New Hope, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, au oferit un regal muzical, prin care și-au manifestat aprecierile și prețuirea față de cadrele medicale. De asemenea, la eveniment au participat, de la geamurile spitalului și pacienții, care au fost încurajați prin arta muzicală.

Calendarul următoarelor evenimente New Hope:


24 August – Cluj-Napoca: Spitalul Clinic Municipal

25 August – Bistrița: Spitalul Judetean Bistrița

26 August – Sibiu: Vechiul spital orășenesc Franz Josef

27 August – Brașov: Spitalul Clinic Judetean de Urgență

30 August – București: Spitalul Marie Curie

31 August – București: Spitalul Colțea (sau Institutul Fundeni)

1 Septembrie – Râmnicu Sărat: Spitalul Râmnicu Sărat

2 Septembrie – Piatra Neamț: Spitalul Județean

„Credem că împreună, cu încredere și cu ajutorul artei muzicale, putem combate acest context întunecat și sumbru cauzat de Pandemie.
Muzica este o forță ce va aduce mereu lumină și un imbold spre speranță și vindecare.”

Octavian Lup, Coordonator New Hope Project

Data publicării articolului iunie 22, 2021 1:08 pm, data updatării acestuia iunie 22, 2021 1:10 pm
Categoria din care face parte articolul: Noutăți PTT Express