fbpx
Cadouri prin curier – o soluție excelentă pentru sărbătorile de iarnă! - pttexpress.ro

Dacă cei dragi sunt plecați în străinătate sau dacă ești tu cel care locuiește în altă țară, este mai dificil să te întâlnești cu familia sau prietenii, atât de des pe cât ți-ai dori. În preajma sărbătorilor de iarnă, acest fenomen își face simțită prezența, mai ales dacă reuniunea nu poate avea loc. Așadar, pentru a te asigura că darurile tale ajung la destinația potrivită, în siguranță și în timp util, poți apela la serviciile unei companii de curierat. Aceasta te va ajuta să trimiți cadourile care așteaptă să fie oferite, cu drag, persoanelor iubite. 

Cuprins

  1. Ce cadouri poți trimite prin curier?
  2. Expediere cadouri prin curier – cum să trimiți un colet internațional?

1. Ce cadouri poți trimite prin curier?

Într-un colet internațional poți trimite o mulțime de cadouri deosebite. De exemplu, poți opta pentru jucării, cărți, haine, decorațiuni sau alte lucruri similare. Însă, pentru a te asigura că totul este în regulă, este important să te documentezi cu privire la obiectele interzise în colete, al căror transport nu este permis în astfel de condiții. În general, totuși, dacă este vorba despre daruri obișnuite, nu vei întâmpina probleme. 

De asemenea, dacă vrei să trimiți produse alimentare, trebuie să ai în vedere faptul că, de obicei, acestea nu trebuie să facă parte din categoria produselor perisabile. În coletele internaționale sunt permise produsele neperisabile, care nu necesită condiții speciale de transport. Acestea se caracterizează prin faptul că nu se alterează ușor și pot fi livrate în siguranță, fără să se deterioreze până ajung la destinație. În funcție de specificul cerințelor tale, poți discuta cu firma de curierat, întrucât, în anumite situații, se poate planifica și un serviciu de transport cu temperatură controlată, pentru mărfurile perisabile.

Așadar, dacă vrei să livrezi articole mai speciale, este bine să discuți cu firma de curierat, pentru a fi sigur că totul este în regulă. De altfel, dat fiind că perioada sărbătorilor este una aglomerată, încearcă să rezolvi toate aceste nelămuriri din timp, fără să lași totul pe ultima sută de metri. Iată de ce livrarea cadourilor către cei dragi, prin intermediul unei companii profesioniste, este o soluție excelentă, mai ales de Crăciun:

  • Livrarea este rapidă, mai ales în țări precum Spania, Italia sau Franța
  • Tarifele sunt accesibile
  • Coletul poate fi ridicat de la domiciliul tău sau poate fi depus la una dintre agențiile firmei de curierat
  • Coletul poate fi urmărit ușor, prin monitorizarea AWB tracking
Cadouri prin curier – o soluție excelentă pentru sărbătorile de iarnă! - pttexpress.ro

2. Expediere cadouri prin curier – cum să trimiți un colet internațional?

Dacă ai decis că vrei să trimiți cadourile de Crăciun prin curier, mai întâi, trebuie să le împachetezi corespunzător. Astfel, în funcție de specificul darului, trebuie să te asiguri că acesta este ambalat într-un mod optim. În cazul în care pachetul este mai voluminos sau conține mai multe elemente, poți opta pentru folosirea unei cutii de carton, care să le cuprindă pe toate. În ea poți introduce spumă pentru atenuarea șocurilor sau folie cu bule – acestea vor proteja obiectele pe tot parcursul transportului, mai ales dacă acestea sunt fragile.

După ce ai pregătit coletul, poți chema un curier care să vină să ridice pachetul de la domiciliul tău. Dacă preferi să-l predai tu la o agenție, poți face și acest lucru, fără prea mult efort. Nu uita să treci corect adresa și destinatarul, pentru a evita orice fel de eroare. Există companii de curierat internațional care organizează frecvent transporturi între România și destinații populare, precum Franța, Spania sau Italia. Așadar, fie că locuiești într-una dintre aceste țări, fie că ai rude plecate acolo, poți folosi serviciile unei firme profesioniste, care se va asigura că pachetul tău va ajunge în siguranță acolo unde este nevoie. 

2. Expediere cadouri prin curier – cum să trimiți un colet internațional? - pttexpress.ro

În concluzie, poți trimite cu ușurință cadouri prin curier în preajma sărbătorilor de iarnă. În mod cert, vei reuși să aduci zâmbetul pe fețele celor dragi, chiar dacă aceștia se află la distanță. Cu ajutorul potrivit, darurile tale vor ajunge la destinație la timp și vor fi un motiv de bucurie atât pentru tine, cât și pentru cei care le vor primi. Chiar dacă distanța dintre voi este mare, cu un astfel de gest vei ajunge mai aproape de cei pe care îi iubești!

Data publicării articolului noiembrie 22, 2021 3:49 pm, data updatării acestuia noiembrie 22, 2021 3:49 pm
Categoria din care face parte articolul: Noutăți PTT Express